Zorg nodig

Als u tijdelijk of langdurig afhankelijk wordt van de zorg van anderen, is het fijn om in uw vertrouwde huis te blijven wonen. Maar wie doet het huishouden? Wie helpt bij het douchen? En wie zorgt er voor dat u op tijd uw medicijnen krijgt? Soms is het al voldoende dat elke dag een zorgverlener u helpt bij het begin van de dag. In andere situaties kan het nodig zijn dat er meerdere malen per dag iemand bij u langs komt, of dat er  ‘s nachts iemand bij u slaapt of waakt.

Is de hulp van uw familie en vrienden onvoldoende en heeft u ook professionele zorg nodig? In dat geval helpt Thuiszorg Hart voor Nederland u graag.  Thuiszorg Hart voor Nederland zorgt er ook voor dat u goede voorlichting en advies over uw persoonlijke situatie ontvangt.

Het is voor u natuurlijk belangrijk dat de zorgverlening door Thuiszorg Hart voor Nederland op uw eigen kunnen, wensen en leefgewoonten aansluit. Elke situatie is anders en uw wijkverpleegkundige komt daarom met u bespreken welke zorg voor u het beste is. Daarbij krijgt u bij ons goede voorlichting en advies over uw persoonlijke situatie.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak met één van onze wijkverpleegkundige.

Zorgaanbod

Zorg aanvragen