Werken bij ons

Thuiszorg Hart voor Nederland biedt zorg bij cliënten thuis. Het is een groeiende organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het leveren van zorg aan de multiculturele gemeenschap. Er bestaat een optimale mix tussen de wensen van de cliënt en datgene wat de thuiszorg en haar zorgverleners kan bieden.

De zorg varieert tussen persoonlijke verzorging, zoals hulp bij het aantrekken van steunkousen of ondersteuning bij het douchen, tot specialistisch verpleegkundige handelen zoals wondverzorging, het geven van injecties en pijnbestrijding. Het werkgebied ligt in en rondom Utrecht.

In het thuiszorg team kom je bij clienten thuis die zorg nodig hebben. De zorg kan onder andere bestaan uit ouderen-, palliatieve-, chronische zorg of zorg aan gehandicapten. Je verleent zorg en verricht verpleegkundige taken afhankelijk van je opleidingsachtergrond. Je bent in staat vraaggericht te werken en je lost voorkomende problemen zoveel mogelijk zelfstandig op. Hierbij wordt je aangestuurd door de zorg coördinator.

Thuiszorg Hart voor Nederland is een organisatie die zich aan het ontplooien is en daarin graag zijn medewerkers meeneemt. Hierdoor zal een match ontstaan tussen uw persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van de organisatie.

Vacatures

Wijkverpleegkundige (niveau 5/6)
Verpleegkundige MBO (niveau 4)
Eerstverantwoordelijke verzorgende
Verzorgende (-IG)
Helpende plus
Hulp bij Huishouden niveau 2 (HbH2)
Hulp bij huishouden niveau 1 (HbH1)
Open vacature

Leerbedrijf