Cliënttevredenheid

Cliënttevredenheid
Om zorg van goede kwaliteit te leveren, wordt de geleverde zorg geëvalueerd. U denkt hierin mee en geeft aan waar wij de zorg kunnen verbeteren. De uitkomsten van de evaluaties worden jaarlijks geanalyseerd en aan de hand daarvan worden er verbeteringen doorgevoerd. De zelfevaluatie evenals de cliënttevredenheid-evaluatie worden openbaar gemaakt op de site van Thuiszorg Hart voor Nederland.

Cliënttevredenheid 2021

Cliëntenraad
Een cliëntenraad richt zich op de individuele belangen van de cliënt. Wanneer u interesse heeft in de cliëntenraad of meer informatie wenst, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon. Momenteel is er geen cliëntenraad. Wij zijn dan ook op zoek naar meer cliënten en of mantelzorgers voor het aansluiten bij de cliëntenraad. Indien u daar interesse in heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij verwelkomen u graag.

Wat vindt u van ons? Deel het op ZorgkaartNederland.nl
U wilt toch ook de best mogelijke zorg? Alleen… hoe weet u waar die zorg geboden wordt? Kijk eens op de website ZorgkaartNederland.nl. U vindt daar de recensies van cliënten voor cliënten, zoals u. Daar kunt u mooi uw voordeel mee doen.

Nu zou het erg prettig zijn, als anderen weer baat kunnen hebben bij úw ervaring met de zorg. Zou u daarom op ZorgkaartNederland.nl uw ervaringen willen delen? Namelijk de ervaring die u heeft met ons, Thuiszorg warm Hart voor Nederland? De website is onafhankelijk en dus betrouwbaar, zonder winstoogmerk. Als zorgverlener hebben wij geen invloed erop. Wij kunnen alleen aan u vragen ons daar te beoordelen. Zo helpt u andere cliënten en patiënten ook de juiste keuze te maken.

Kijk voor meer informatie op ZorgkaartNederland.nl of beoordeel ons daar meteen via: Schrijf uw waardering. Dank u wel!

Zorgaanbod

Zorg aanvragen