ZZP bij ons

 

Zzp hulp in huishouding

Thuiszorg Hart voor Nederland zoekt zzp’ers die zich willen inzetten voor hulp bij het huishouden. Ben jij die helpende hand die graag hulpbehoevende mensen helpt bij huishoudelijke taken als stofzuigen, schoonmaken, strijken en daarnaast ook nog even de boodschappen doet? Dan ben jij de ondersteuning in huishouding die wij zoeken! Thuiszorg HvN staat bekend om de kwaliteit van zorg die wij leveren en dat betekent naast huishoudelijke taken ook persoonlijke aandacht voor jouw cliënt. Wij kijken dan ook niet naar diploma’s, maar naar mensen met hun hart op de juiste plek. Wil jij echt van meerwaarde zijn als zzp’er voor hulpbehoevende mensen in de gemeente Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kan je verwachten?
Thuiszorg HvN is een ambitieuze thuiszorgorganisatie met hart voor mensen en oog voor kwaliteit. Onze specialiteit is interculturele zorg. Dit betekent dat wij de levensbeschouwing van onze cliënten zoveel mogelijk respecteren. Wij staan voor kwaliteit van de huishoudelijke zorgverlening. Dat betekent dat we structuur en gemoedsrust willen voor onze klanten. Wanneer wij geloven in jouw meerwaarde voor onze cliënten, gaan we na het eerste kennismakingsgesprek direct aan de slag met het aanmaken van de benodigde raamovereenkomsten die wij beide ondertekenen. Vervolgens gaan wij naar aanleiding van het gesprek op zoek naar geschikte en passende opdrachten die wij aan jou gaan koppelen. Zodra de match er is, wordt er een planning aangemaakt welke je digitaal kunt inzien. Je wordt hierover door ons geïnformeerd, logt vervolgens eenvoudig in en gaat (direct) aan de slag bij onze cliënten.

Wat hebben wij van jou nodig?
Doordat we te maken hebben met hulpbehoevende mensen verwachten wij dat je een echt sociaal dier bent met empathisch vermogen. Doorpakt wanneer nodig en daar waar de cliënt geen regie heeft dit ook overneemt. Je werkt volgens het schoonmaakplan en zorgt ervoor dat de cliënt elke keer tevreden is over het door jou geboden hulpmoment. Zijn er afwijkingen tijdens en of na het zorgmoment? Dan breng je de opdrachtgever te allen tijde op de hoogte.

Wat voor vergoeding krijg je?
Onze opdrachten zijn alleen voor zzp’ers bedoeld. Iedere zzp’er ontvangt bij Thuiszorg HvN een vast tarief van 21,50,- per uur. Dit is een all-in tarief.

 

Sollicitatieprocedure

  1. Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er een introductie gegeven over onze organisatie en worden de richtlijnen omtrent de opdrachten besproken. Dit wordt tevens vastgelegd en ondertekend, zodat de gemaakte afspraken altijd terug te vinden zijn. Wij zouden je willen vragen om van onderstaande documenten een kopie mee te nemen naar het kennismakingsgesprek voor een soepele start van de samenwerking.

  • Meenemen VOG: Verklaring omtrent het gedrag niet ouder dan een half jaar;
  • Inschrijving in het handelsregister;
  • De polis van de door Opdrachtnemer afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de door haar verleende en nog te verlenen diensten;
  • Geldig paspoort of ander identiteitsbewijs;
  • Indien aanwezig kopieën van alle voor de uitvoering van de Zorg in natura ten behoeve van de Klant benodigde vakdiploma’s, certificaten en getuigschriften.
  1. Vervolgprocedure

Na het gesprek gaan we direct aan de slag. Wij zullen de Raamovereenkomst, Overeenkomst van opdracht Zorg in natura per klant en de introductie en richtlijnen ZZP bij HbH invullen en digitaal naar je verzenden voor een digitale ondertekening. Na ondertekening zullen wij alle documenten samenvoegen in het digitale dossier waarin je inzage krijgt.

  1. Aan de slag 

Aan de hand van het gesprek en de (ondertekende) documenten gaan wij op zoek naar geschikte en passende opdrachten die wij aan jou gaan matchen. Zodra de match er is, wordt er een planning aangemaakt welke digitaal via onze planning in te zien is.
Je ontvangt een melding, je logt in en je gaat (direct) aan de slag bij de klanten.

 

Klaar voor die nieuwe stap?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan als zzp’er? Solliciteer dan snel door een afspraak te maken via WhatsApp 06-18587877 of per e-mail via afspraak@thuiszorghvn.nl. Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met mevr. S. Sahin via 030-2676717 of s.sahin@thuiszorghvn.nl.

Zorgaanbod

Zorg aanvragen