Werken bij Thuiszorg HvN

KIES VOOR EEN LOOPBAAN IN DE ZORG BIJ

THUISZORG HART VOOR NEDERLAND

Wij hebben vacatures voor:

Verzorgenden IG | Verpleegkundigen MBO (niveau 4) | Verpleegkundigen HBO (niveau 5)

die werken met hoofd, hart en handen.

Jij bent inlevend, doelgericht, kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen én je wilt blijven leren en je ontwikkelen in je vak. Bij voorkeur heb je een rijbewijs, beschik je over een auto en heb je al een relevant diploma op zak, maar…
Voldoe je nog niet aan de opleidingseisen en wil je wel opgeleid worden tot verzorgende of verpleegkundige? Wij hebben een regeling voor het vergoeden van de opleidingskosten. Neem dus vooral contact met ons op als je belangstelling hebt voor dit prachtige werk.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN
Als professional in de zorg heb je natuurlijk verantwoordelijkheden. Het gaat immers om mensenwerk en dat betekent dat je bepaalde taken hebt die je zorgvuldig en met respect hoort uit te voeren. Wat die taken en verantwoordelijkheden precies zijn, lees je in onze uitgebreide vacaturebeschrijvingen:

WERKEN BIJ ONS

Wij zijn een kwaliteitsgedreven, ambitieuze thuiszorgorganisatie, met hart voor onze cliënten en personeel. Wij zijn gespecialiseerd in interculturele zorg en we hebben onze roots in Utrecht en omgeving. Wij streven naar het vergroten van de zelfredzaamheid van onze cliënten.

ONZE VOORDELEN
afwisselende baan * werken in een team * ruimte om jezelf te zijn * e-learnings van The Competence Group * doorgroeimogelijkheden * deskundigheidsbevordering * kortingen op zorgverzekeringen (collectief) * vergoedingen op telefoonabonnement en tablet * inclusief internetabonnement * vergoeding reistijd tussen cliënten * omvang dienstverband in overleg * salaris conform de CAO VVT

Klopt jouw hart ook voor de zorg? Ga meer informatie naar: www.thuiszorghvn.nl
Of bel ons gewoon meteen: 030 267 67 17

Leerbedrijf